top of page

ervaringen

"Door het spel ben ik in mijn kracht komen te staan. Het heeft inzichtelijk gemaakt wat ik diep van binnen voel. Ik ben dichter bij mezelf komen te staan, en neem van daaruit mijn beslissingen, die nu als vanzelfsprekend aanvoelen."


“Merel begeleidt je geduldig door het Talentenspel, waardoor je je talenten leert kennen en inzicht krijgt in wat je levensmissie is. Het heeft mijn leven verrijkt!”
 

Marianne van Rijn (54)

gipsmeester & acupuncturist

“Het Talentenspel heeft mij inzicht gegeven in mijn belangrijkste motivaties en drijfveren, in "what makes me tick". Die kwamen zeer concreet naar voren, in een gestructureerde en samenhangende vorm. Het Talentenspel is een zeer nuttig instrument voor mijn oriëntatie op een nieuwe baan of activiteit - veel nuttiger dan alleen wat meer inzicht in waar ik goed in ben.”

“Merel creëert een ontspannen en prettige sfeer en haar uitleg en begeleiding zijn helder en concreet. Bovendien heeft Merel een “down to earth” benadering - het Talentenspel kwam op mij bij eerste kennismaking potentieel een tikje zweverig over, maar daar heb ik vervolgens niets van teruggezien.”


Joost Schutte (50)

advocaat

“Het spel begon met mijn vraag wat nu een goede volgende stap in mijn werk zou zijn. En het spel eindigde met een veel breder inzicht.

Door het Talentenspel ben ik mij, vanuit een verrassende invalshoek, meer bewust geworden van mijn drijfveren en mijn eigen handelen. Ik weet nu waar ik de focus wil leggen in mijn werk maar ook in andere aspecten van mijn leven.”
 

“Merel is een ervaren en stevige coach, die mij op een evenwichtige en respectvolle manier niet alleen inzicht in mijn drijfveren heeft gegeven, maar ook handvatten over hoe dit praktische in te zetten.”

Guillaine de Blécourt (46)

manager bedrijfsvoering LUMC

"Het Talentenspel heeft me meer inzicht gegeven in wat voor mij belangrijk is en wat ik nodig heb om gelukkig te zijn en goed te functioneren. Het heeft me geholpen om echt voor mezelf te kiezen bij de volgende stap. Ik heb mede door het Talentenspel mijn baan opgezegd waarin ik niet gelukkig was en ben overgestapt naar een ander advocatenkantoor waar ik niet alleen uitdagend en zinvol werk op een goed niveau kan doen met leuke mensen, maar bovendien ruimte overhoud voor een eigen leven naast het werk."

 

"Ik vond Merel’s manier van begeleiden erg prettig. Ze is niet zweverig en weet waarover ze het heeft. Ik kon uitstekend met haar sparren over mijn werk, zowel over de meer zakelijke kanten als over de interpersoonlijke aspecten ervan, en daar heb ik nog steeds profijt van."

Wilfred Steenbruggen (40)

advocaat

bottom of page